Kód: 00043246
Dostává se vám do ruky kniha určená hospodyňkám a šikovným vařícím mužům všech věkových kategorií. Mladým proto, aby se něco naučili, a těm starším jistě pomůže zbavit se zbytečných a několik generací přebíraných předsudků při pří ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Dostává se vám do ruky kniha určená hospodyňkám a šikovným vařícím mužům všech věkových kategorií. Mladým proto, aby se něco naučili, a těm starším jistě pomůže zbavit se zbytečných a několik generací přebíraných předsudků při přípravě a kuchyňské úpravě rybích pokrmů. Nebudete šokováni spoustou a pestrostí receptů na úpravu ryb. To udělali v mnoha podobách jiní. Koneckonců ty stovky a stovky v poslední době vydávaných receptů jsou důkazem nepřekonatelné kvality rybího masa, zároveň však i tichým mementem, že ryby dovede různými způsoby upravit a kořením zkazit snad úplně každý. Genialita rybího masa však spočívá v tom, že ať už je výsledek jakkoli pochybný, ryba má vždy úspěch. Rybí maso však stojí za to, aby se s tím něco udělalo, nebo protentokrát zvítězí politika hamburgerů a pizzy a bude to ještě horší. Tato kniha je určena prostému českému spotřebiteli. Její základní idea spočívá v tom, že méně někdy znamená více. Úplně postačí, když každý bude ovládat třeba deset receptů, ale zato pořádně. Kdo si tuto knihu pozorně přečte, musí z ryb něco vykouzlit, i kdyby je viděl poprvé v životě. Přispěje tak k dobrému zdraví nejen sobě, ale i svých dětí, neboť není nic zdravějšího, než konzumace rybího masa.
Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Maso a grilování
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )