Rome Cote Cuisines / Nejlevnější knihy
Rome Cote Cuisines

Kód: 22584007

Rome Cote Cuisines

Autor Martine Quinot Muracciole

Read this book to savor the flavor of Rome! Discover the recipes of Marcus Gavius Apicius, Tiberius’ culinary advisor, and travel from Ostian stew to Parthian chicken, with a brief stop for moon cheese. Stroll through the open-air ... celý popis

807


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Rome Cote Cuisines

Nákupem získáte 81 bodů

Anotace knihy

Read this book to savor the flavor of Rome! Discover the recipes of Marcus Gavius Apicius, Tiberius’ culinary advisor, and travel from Ostian stew to Parthian chicken, with a brief stop for moon cheese. Stroll through the open-air markets and streets of Pompeii, where you will come upon the thermopolium—the ancestor of fast food. And as you enjoy this aromatic culinary voyage through all of these tastefully diverse foods, rediscover Roman history from a new angle. This delectable work will whet your appetite as much as it will stimulate your intellectual curiosity. By transporting you into this intimate aspect of Rome’s daily life, the author demonstrates that cooking was also a place, a practice, an art de vivre, and a way of sharing that will make it possible to understand and know a people’s culture and future.Martine Quinot Muracciole is a professor of Classical Literature in Nîmes.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Cuisine, gastronomie histoire de la cuisine

807

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: