Processing and Nutrition of Fats and Oils / Nejlevnější knihy
Processing and Nutrition of Fats and Oils

Kód: 02069477

Processing and Nutrition of Fats and Oils

Autor Ernesto Hernandez

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fat ... celý popis

6665


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Processing and Nutrition of Fats and Oils

Nákupem získáte 667 bodů

Anotace knihy

Processing and Nutrition of Fats and Oils reviews current and new practices of fats and oils production. The book examines the different aspects of fats and oils processing, how the nutritional properties are affected, and how fats interact with other components and nutrients in food products. Coverage includes current trends in the consumption of edible fats and oils; properties of fats, oils and bioactive lipids; techniques to process and modify edible oils; nutritional aspects of lipids; and regulatory aspects, labeling and certifications of fats and oils in foods.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6665

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: