Organizar la cocina en familias con personas dependientes / Nejlevnější knihy
Organizar la cocina en familias con personas dependientes

Kód: 20010780

Organizar la cocina en familias con personas dependientes

Autor NATALIA ALCALDE REGENJO

En este libro abordaremos la gestión, el aprovisionamiento y la cocina en la unidad familiar de personas dependientes. Se organiza en seisunidades. La primera trata de la elaboración del plan de trabajo y sus elementos, factores q ... celý popis

638

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Organizar la cocina en familias con personas dependientes

Nákupem získáte 64 bodů

Anotace knihy

En este libro abordaremos la gestión, el aprovisionamiento y la cocina en la unidad familiar de personas dependientes. Se organiza en seisunidades. La primera trata de la elaboración del plan de trabajo y sus elementos, factores que lo determinan, la necesidad de planificacióny otros elementos. En la unidad dos se aborda la aplicación detécnicas de gestión del presupuesto y la importancia de elaborar unbuen presupuesto para administrar y controlar los gastos. La terceraunidad aborda la confección de la lista de la compra. La compra y laconservación de los productos de usos común en el domicilio se tratanen la cuarta unidad. La unidad cinco trata de la aplicación de lastécnicas básicas de cocina que permiten elaborar los alimentos. Launidad final se dedica a la higiene alimentaria.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve španělštině Formación y escolar Formacion

638

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: