Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry / Nejlevnější knihy
Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry

Kód: 04883134

Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry

Autor Riccardo Flamini, Pietro Traldi

Mass spectrometry (MS) is a crucial method in ensuring the production, quality, and safety of grape, wine, and grape-derivative products. This book concisely presents the applications of mass spectrometry in the analysis of wine, ... celý popis

3675


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry

Nákupem získáte 368 bodů

Anotace knihy

Mass spectrometry (MS) is a crucial method in ensuring the production, quality, and safety of grape, wine, and grape-derivative products. This book concisely presents the applications of mass spectrometry in the analysis of wine, from traditional to more recent developments. These include electrospray ionization, chemical ionization, time-of-flight, fourier transform, and ion trap MS. The text also discusses different enological aspects that require MS analysis, from analyzing grape varietals, contaminants, and proteins to measuring pesticide levels. It offers a one-stop handbook for analytical laboratories, researchers, and professionals in enology and chemistry.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3675

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: