Malouf Slipcase / Nejlevnější knihy
Malouf Slipcase

Kód: 02151852

Malouf Slipcase

Autor Greg Malouf

The cuisine in Saha is traditional and inspirational; enticingly spiced and fragrant. From hearty peasant dishes to more subtly spiced specialties from ancient palaces. Heartwarming stories and recipes from the people Greg and Luc ... celý popis

1644

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Malouf Slipcase

Nákupem získáte 164 bodů

Anotace knihy

The cuisine in Saha is traditional and inspirational; enticingly spiced and fragrant. From hearty peasant dishes to more subtly spiced specialties from ancient palaces. Heartwarming stories and recipes from the people Greg and Lucy meet on their journey through Persia and throughout the Mediterranean and North Africa, are teamed with evocative images and Greg's own unique take on this history-rich and exciting cuisine. In Turquoise Greg and Lucy delight us by bringing their own inimitable blend of food and travel writing to the Turkish culinary landscape - one which remains curiously unexplored by many of us in the Western world. Recipes include classics such as Dumplings Filled with Cheese and Mint and Sticky Pistachio Baklava. Many more spring from Greg's unique talent and imagination, which combine here to create dishes like Spicy Red Pepper Soup with 'Hamsi' Toasts. In Saraban Greg and Lucy explore ancient Persia (one of the world's earliest and greatest empires) and modern-day Iran. Persian cooking is one of the oldest and most sophisticated cuisines in the world, it rejoices in rice, uses fresh herbs in abundance and combines meat, fish, fruit and vegetables with exotic spices, such as saffron, cardamom and dried limes. Join Greg and Lucy as they visit bustling bazaars and tiny soup kitchens, pick saffron before dawn and fish, in time-honoured tradition, from wooden dhows in the Persian Gulf.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

1644

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: