Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality / Nejlevnější knihy
Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality

Kód: 43445364

Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality

Autor Rickey Yada, Derek Dee

Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality, Second Edition covers the most relevant information demanded in the production, engineering, and application of enzymes. The title is very detailed and is in the ... celý popis

7250

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality

Nákupem získáte 725 bodů

Anotace knihy

Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality, Second Edition covers the most relevant information demanded in the production, engineering, and application of enzymes. The title is very detailed and is in the important cross-field of academia and industry. This totally revised new edition covers a broad range of topics related to enzymes and their use in food, presenting both the fundamental theory and practical application, updated with interesting novel information on biosensors, waste, valorization, up-cycling and engineering perspectives, besides an increased focus on sustainability. Thoroughly updated revision covering a broad range of topics related to enzymes and their use in the food industry Presents both the fundamental theory and citing recent examples from the literature, including the fundamentals of protein folding and enzyme catalysis, the preparation of enzymes from natural and recombinant sources, immobilizing enzymes, and a range of specific food applications Covers new research directions in enzymes, thus helping those trying to solve a technical issue or develop a new product

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7250

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: