Kód: 05092779
"Home Canning and Preserving" instructs readers how to make small-batch preserves, pickles, and more, whether in the summer or winter months, even when fresh produce is not as readily available. Janet Cooper, who has spent a lifet ... celý popis
580 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 58 bodů
"Home Canning and Preserving" instructs readers how to make small-batch preserves, pickles, and more, whether in the summer or winter months, even when fresh produce is not as readily available. Janet Cooper, who has spent a lifetime finessing the art of small-batch preserving, provides you with step-by-step instructions on how to put by some of your favorite canned and jarred goods. With color photographs and 100 recipes, including orange marmalade, fig jam, six fruit chutney, apple sauce, green tomato relish, and hot mustard, this is the definitive guide--and the perfect gift--for gardeners and home cooks.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing
580 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )