Handbook of Food Toxicology / Nejlevnější knihy
Handbook of Food Toxicology

Kód: 06693763

Handbook of Food Toxicology

Autor S. S. Deshpande

From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It di ... celý popis

13410


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Handbook of Food Toxicology

Nákupem získáte 1341 bodů

Anotace knihy

From health and economic consequences to exposure assessment and detoxification, this title covers the formation, characteristics, and control of various toxins that occur in the production, storage, and preparation of food. It discusses toxin sources, mechanisms, routes of exposure and absorption, and their chemical and biochemical components.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

13410

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: