Fundamentals of Food Biotechnology 2e / Nejlevnější knihy
Fundamentals of Food Biotechnology 2e

Kód: 09077690

Fundamentals of Food Biotechnology 2e

Autor BYONG H. LEE

A comprehensive overview of food biotechnology, a discipline at the forefront of commercially valuable food product innovation and by-product utilisation.

7122


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Fundamentals of Food Biotechnology 2e

Nákupem získáte 712 bodů

Anotace knihy

A comprehensive overview of food biotechnology, a discipline at the forefront of commercially valuable food product innovation and by-product utilisation.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

7122

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: