Food Science and Food Biotechnology / Nejlevnější knihy
Food Science and Food Biotechnology

Kód: 04815105

Food Science and Food Biotechnology

Autor Gustavo F. Gutierrez-Lopez

Presents a discussion of interactions of food science and biotechnology at the molecular and industrial levels. This book describes various methods for preserving food and biological materials. It stresses various aspects of mode ... celý popis

9743


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Science and Food Biotechnology

Nákupem získáte 974 bodů

Anotace knihy

Presents a discussion of interactions of food science and biotechnology at the molecular and industrial levels. This book describes various methods for preserving food and biological materials. It stresses various aspects of modern bioprocessing, analysis, and quality control that are common to both food science and biotechnology.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

9743

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: