Food Nanoscience and Nanotechnology / Nejlevnější knihy
Food Nanoscience and Nanotechnology

Kód: 15193170

Food Nanoscience and Nanotechnology

Autor Gustavo Fidel Gutiérrez-López, Humberto Hernández-Sánchez

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of an ... celý popis

3039


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 10-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Food Nanoscience and Nanotechnology

Nákupem získáte 304 bodů

Anotace knihy

Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity. These and many other applications have emerged in recent years to transform food science and technology. This book proposes to look at some of these applications and their effect on food production and innovation.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3039

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: