Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France

Kód: 01207669

Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France

Autor Pepita Aris, Angela Boggiano, Carole Clements, Jan Cutler, Rena Salaman, Elizabeth Wolf-Cohen, Jeni Wright

A beautiful boxed collection of cookbooks presenting timeless Mediterranean dishes, from simple soups and salads to delectable meat, fish and vegetable dishes, and pastries, cakes and desserts

673

Původní cena: 686 Kč

Ušetříte 13 Kč

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Food and Cooking of the Mediterranean: Italy - Greece - Spain - France

Nákupem získáte 67 bodů

Anotace knihy

A beautiful boxed collection of cookbooks presenting timeless Mediterranean dishes, from simple soups and salads to delectable meat, fish and vegetable dishes, and pastries, cakes and desserts

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Technology: general issues Intermediate technology

673

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3565 dalších

Copyright ©2008-20 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: