Kód: 19431460
Production Varieties and Nutrition. Flour Production, Varieties and Nutrition has been divided into fifteen chapters. The prestigious authors of this volume discuss traditional and alternative flours for different application fiel ... celý popis
8076 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 808 bodů
Production Varieties and Nutrition. Flour Production, Varieties and Nutrition has been divided into fifteen chapters. The prestigious authors of this volume discuss traditional and alternative flours for different application fields, covering a broad range of gluten and novel gluten-free flours. The fifteen chapters include discussions on a wide range of topics such as gluten-containing flours versus alternative gluten-free flours burdock Arctium lappa, L root flour production technological, nutritional, and functional characterizations the nutritional and functional properties of wheat in vitro starch
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
8076 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )