Egg Science and Technology / Nejlevnější knihy
Egg Science and Technology

Kód: 06684639

Egg Science and Technology

Autor O. J. Cotterill

Here is the complete source of information on egg handling, processing, and utilization. Egg Science and Technology, Fourth Edition covers all aspects of grading, packaging, and merchandising of shell eggs. Full of the information ... celý popis

3513


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Egg Science and Technology

Nákupem získáte 351 bodů

Anotace knihy

Here is the complete source of information on egg handling, processing, and utilization. Egg Science and Technology, Fourth Edition covers all aspects of grading, packaging, and merchandising of shell eggs. Full of the information necessary to stay current

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

3513

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: