Cheese Varieties and Descriptions / Nejlevnější knihy
Cheese Varieties and Descriptions

Kód: 03162577

Cheese Varieties and Descriptions

Autor Department Of Agriculture U S Department of Agriculture

Cheese is a highly nutritious and palatable food. It is of value in the diet because it contains in concentrated form almost all the protein and usually most of the fat, as well as essential minerals, vitamins, and other nutrients ... celý popis

802


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Cheese Varieties and Descriptions

Nákupem získáte 80 bodů

Anotace knihy

Cheese is a highly nutritious and palatable food. It is of value in the diet because it contains in concentrated form almost all the protein and usually most of the fat, as well as essential minerals, vitamins, and other nutrients, of milk. Cheese is made

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

802

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: