Kód: 04042000
This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy - the scientific exploration of cooking and eating. Focusing on 6 bistro favourites - hard-boiled egg with mayonnaise, consommé, leg of lamb, steak, lemon meringue pi ... celý popis
616 Kč
Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.
Nákupem získáte 62 bodů
This heads the first laboratory devoted to molecular gastronomy - the scientific exploration of cooking and eating. Focusing on 6 bistro favourites - hard-boiled egg with mayonnaise, consommé, leg of lamb, steak, lemon meringue pie and chocolate mousse - This uses science to pinpoint the chemical properties that stimulate our sense and appetites. *In MAY STOP PRESS*
Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Science: general issues
616 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )