Bioactive Compounds in Foods / Nejlevnější knihy
Bioactive Compounds in Foods

Kód: 04955608

Bioactive Compounds in Foods

Autor John Gilbert

Inherent toxicants and processing contaminants are both non-essential, bioactive substances whose levels in foods can be difficult to control. This volume covers both types of compound for the first time, examining their beneficia ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Bioactive Compounds in Foods

Anotace knihy

Inherent toxicants and processing contaminants are both non-essential, bioactive substances whose levels in foods can be difficult to control. This volume covers both types of compound for the first time, examining their beneficial as well as their undesirable effects in the human diet. Chapters have been written as individually comprehensive reviews, and topics have been selected to illustrate recent scientific advances in understanding of the occurrence and mechanism of formation, exposure/risk assessment and developments in the underpinning analytical methodology. A wide range of contaminants are examined in detail, including pyrrolizidine alkaloids, glucosinolates, phycotoxins, and mycotoxins. Several process contaminants (eg acrylamide and furan), which are relatively new but which have a rapidly growing literature, are also covered. The book provides a practical reference for a wide range of experts: specialist toxicologists (chemists and food chemists), hygienists, government officials and anyone who needs to be aware of the main issues concerning toxicants and process contaminants in food. It will also be a valuable introduction to the subject for post-graduate students.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: