Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť / Nejlevnější knihy
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Kód: 32695311

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Autor Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne prác ... celý popis

723


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-9 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Nákupem získáte 72 bodů

Anotace knihy

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve slovenštině Učebnice a odborná literatura Středoškolská výuka Jiné předměty

723

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: