Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť / Nejlevnější knihy
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Kód: 32695310

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Autor Alena Brandšteterová

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Po ... celý popis

723


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-9 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Nákupem získáte 72 bodů

Anotace knihy

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve slovenštině Učebnice a odborná literatura Středoškolská výuka Jiné předměty

723

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: