Advances in Blended Learning / Nejlevnější knihy
Advances in Blended Learning

Kód: 01571113

Advances in Blended Learning

Autor Elvis Wai Chung Leung, Fu Lee Wang, Lanfang Miao, Jianmin Zhao

This book constitutes the thoroughly refereed post-workshop proceedings of the Second Workshop on Blended Learning, WBL 2008, held in Jinhua, China, in August 2008, as a satellite event of ICWL 2008, the 7th International Conferen ... celý popis

1681


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Advances in Blended Learning

Nákupem získáte 168 bodů

Anotace knihy

This book constitutes the thoroughly refereed post-workshop proceedings of the Second Workshop on Blended Learning, WBL 2008, held in Jinhua, China, in August 2008, as a satellite event of ICWL 2008, the 7th International Conference on Web-based Learning.§The 17 revised full papers were selected for inclusion in the book in a rigorous reviewing process from numerous submissions. The papers are organized in topical sections on e-learning platforms and tools; design, model and framework of e-learning systems; practice and experience sharing; and pedagogical issues.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Computing & information technology Computer science Human-computer interaction

1681

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: