Yankee Invasion of Texas / Nejlevnější knihy
Yankee Invasion of Texas

Kód: 06405606

Yankee Invasion of Texas

Autor Stephen A. Townsend

Traces the actions and inaction of the Union forces from the capture of Brownsville, through the advance up the coast with the help of Union Loyalists. The author analyzes the effects of the campaign on the local populace, the mor ... celý popis

684

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Yankee Invasion of Texas

Nákupem získáte 68 bodů

Anotace knihy

Traces the actions and inaction of the Union forces from the capture of Brownsville, through the advance up the coast with the help of Union Loyalists. The author analyzes the effects of the campaign on the local populace, the morale and good order of the two armies involved, US diplomatic relations with France, the Texas cotton trade, and more.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History Military history

684

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: