Wig Making and Styling

Kód: 09300889

Wig Making and Styling

Autor Martha Ruskai

Wig Making and Styling: A Complete Guide for Theatre and Film, Second Edition is the one-stop shop for the knowledge and skills you need to create and style wigs. Covering the basics, from styling tools to creating beards, it ramp ... celý popis

1123

Původní cena: 1252 Kč

Ušetříte 129 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 4-6 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Wig Making and Styling

Nákupem získáte 112 bodů

Anotace knihy

Wig Making and Styling: A Complete Guide for Theatre and Film, Second Edition is the one-stop shop for the knowledge and skills you need to create and style wigs. Covering the basics, from styling tools to creating beards, it ramps up to advanced techniques for making, measuring, coloring, and cutting wigs from any time period. Whether you're a student or a professional, you'll find yourself prepared for a career as a skilled wig designer with tips on altering existing wigs, multiple approaches to solving wig-making problems, and industry best practices.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině The arts Theatre studies Theatre: technical & background skills

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

1123

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1756 dalších

Copyright ©2008-19 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: