The Taste of Water – Sensory Perception and the Making of an Industrialized Beverage / Nejlevnější knihy
The Taste of Water – Sensory Perception and the Making of an Industrialized Beverage

Kód: 43219653

The Taste of Water – Sensory Perception and the Making of an Industrialized Beverage

Autor Christy Spackman

2820


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize The Taste of Water – Sensory Perception and the Making of an Industrialized Beverage

Nákupem získáte 282 bodů

Parametry knihy

2820

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: