Hadal Zone / Nejlevnější knihy
Hadal Zone

Kód: 02508968

Hadal Zone

Autor Alan Jamieson

The hadal zone represents one of the last great frontiers in marine science, accounting for 45% of the total ocean depth range. Despite very little research effort since the 1950s, the last ten years has seen a renaissance in hada ... celý popis

2364


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Hadal Zone

Nákupem získáte 236 bodů

Anotace knihy

The hadal zone represents one of the last great frontiers in marine science, accounting for 45% of the total ocean depth range. Despite very little research effort since the 1950s, the last ten years has seen a renaissance in hadal exploration, almost certainly as a result of technological advances that have made this otherwise largely inaccessible frontier, a viable subject for research. Providing an overview of the geology involved in trench formation, the hydrography and food supply, this book details all that is currently known about organisms at hadal depths and linkages to the better known abyssal and bathyal depths. New insights on how, where and what really survives and thrives in the deepest biozone are provided, allowing this region to be considered when dealing with sustainability and conservation issues in the marine environment.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Hydrobiology

2364

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: