Texture Analysis for the Definition of Wine Grape Quality / Nejlevnější knihy
Texture Analysis for the Definition of Wine Grape Quality

Kód: 06995290

Texture Analysis for the Definition of Wine Grape Quality

Autor Hend Letaief

This work applies traditional and innovative analytical and measurement methods for a better understanding of the varietal notion and its importance in the wine making field. It is intended for those who want to know more about th ... celý popis

1998


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Texture Analysis for the Definition of Wine Grape Quality

Nákupem získáte 200 bodů

Anotace knihy

This work applies traditional and innovative analytical and measurement methods for a better understanding of the varietal notion and its importance in the wine making field. It is intended for those who want to know more about the contribution of grape texture characteristics in varietal classification, differentiation and in the prediction of the grape behavior during the wine making process. Such information can contribute to a rational management of the wine making process and understanding of the grape potential related to the cultivar and to the territory.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming Horticulture

1998

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: