Swainson's Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector / Nejlevnější knihy
Swainson's Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector

Kód: 13495590

Swainson's Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector

Autor M Swainson

Swainson’s Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector provides a comprehensive overview of the role of technical and quality managers in a food business and their responsibility in maintaining ... celý popis

4118

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Swainson's Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector

Nákupem získáte 412 bodů

Anotace knihy

Swainson’s Handbook of Technical and Quality Management for the Food Manufacturing Sector provides a comprehensive overview of the role of technical and quality managers in a food business and their responsibility in maintaining industry standards. Part One of the book defines technical and quality standards, while Part Two looks at quality management issues in the food industry. Part Three examines issues relevant to technical managers, with final sections covering key services and stakeholders in food industry management and technical and quality management in specific food sectors. Edited by an industry and academic expert with over 20 years of experience in technical and quality management in the food sectorContains information that is relevant to a wide range of sectors in the food industry Examines technical and quality management in specific food sectors, including relevant compliance standards

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Business & management Management & management techniques

4118

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: