Study of Peroxidase in Vegetables / Nejlevnější knihy
Study of Peroxidase in Vegetables

Kód: 02202098

Study of Peroxidase in Vegetables

Autor Md. Tanvir Hossain, Md. Abdur Rashid, M. Taufiq Alam

Various locally available vegetables were screened for the enzyme peroxidase. The screening was performed mainly on daikon, cabbage, cauliflower, tomato and sweet potato etc. The juices of these vegetables were extracted and subje ... celý popis

1057


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Study of Peroxidase in Vegetables

Nákupem získáte 106 bodů

Anotace knihy

Various locally available vegetables were screened for the enzyme peroxidase. The screening was performed mainly on daikon, cabbage, cauliflower, tomato and sweet potato etc. The juices of these vegetables were extracted and subjected to ammonium sulphate precipitation followed by dialysis to remove any adhere salts. The partially purified enzymes were then subjected to peroxidase assay. All the extracts from vegetables showed the presence of appreciable amount of peroxidase. In order to quantify, kinetic measurements of all the partially purified enzymes were performed using hydrogen peroxide as substrate and guaiacol (ortho-methoxy phenol) as color forming dye.

Parametry knihy

1057

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: