Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation / Nejlevnější knihy
Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation

Kód: 06721292

Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation

Autor Z.E. Sikorski

Focuses on marine food composition as it relates to nutrition. This book describes the biological and technical factors which effect the availability and quality of seafood resources and provides information on the biochemical cha ... celý popis

21162


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation

Nákupem získáte 2116 bodů

Anotace knihy

Focuses on marine food composition as it relates to nutrition. This book describes the biological and technical factors which effect the availability and quality of seafood resources and provides information on the biochemical changes, functional properties, contents, and biological value of the main components of the major marine food organisms.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences

21162

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: