Scientific Realism and the Rationality of Science / Nejlevnější knihy
Scientific Realism and the Rationality of Science

Kód: 01288156

Scientific Realism and the Rationality of Science

Autor Howard Sankey

Scientific realism is the position that the aim of science is to advance on truth and increase knowledge about observable and unobservable aspects of the mind-independent world which we inhabit. This book articulates and defends t ... celý popis

5564


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Scientific Realism and the Rationality of Science

Nákupem získáte 556 bodů

Anotace knihy

Scientific realism is the position that the aim of science is to advance on truth and increase knowledge about observable and unobservable aspects of the mind-independent world which we inhabit. This book articulates and defends that position.In presenting a clear formulation and addressing the major arguments for scientific realism Sankey appeals to philosophers beyond the community of, typically Anglo-American, analytic philosophers of science to appreciate and understand the doctrine. The book emphasizes the epistemological aspects of scientific realism and contains an original solution to the problem of induction that rests on an appeal to the principle of uniformity of nature.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities Philosophy Philosophy: metaphysics & ontology

5564

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: