Rediscovery of Glastonbury / Nejlevnější knihy
Rediscovery of Glastonbury

Kód: 04400626

Rediscovery of Glastonbury

Autor Tim Hopkinson-Ball

The excavation of Glastonbury Abbey ruins was entrusted to Frederick Bligh Bond. He located many elements of the abbey but the revelation that he was guided by spirits of medieval monks and automatic writing caused scandal. This b ... celý popis

613

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Rediscovery of Glastonbury

Nákupem získáte 61 bodů

Anotace knihy

The excavation of Glastonbury Abbey ruins was entrusted to Frederick Bligh Bond. He located many elements of the abbey but the revelation that he was guided by spirits of medieval monks and automatic writing caused scandal. This book aims to discover the real Bond - an author, an early pioneer of colour photography and a debunker of false mediums.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities Archaeology Archaeology by period / region

613



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: