Kód: 06438105
Gathers together topical research in the study of the production, consumption and health effects of raw milk. This book discusses such topics as: the facts on spoilage organisms and enzymes of microbial origin and their importance ... celý popis
4334 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 433 bodů
Gathers together topical research in the study of the production, consumption and health effects of raw milk. This book discusses such topics as: the facts on spoilage organisms and enzymes of microbial origin and their importance through the dairy chain; raw sheep milk consumption; and, more.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
4334 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )