Kód: 06714512
Written by mostly North American agricultural research scientists, post-harvest plant physiologists, plant geneticists, nutritional scientists, and others, the volume's eleven chapters address the factors inducing oxidative stress ... celý popis
4033 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 403 bodů
Written by mostly North American agricultural research scientists, post-harvest plant physiologists, plant geneticists, nutritional scientists, and others, the volume's eleven chapters address the factors inducing oxidative stress in post-harvest crops; the effects of oxidative stress on post-harves
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming
4033 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )