Port Culinaire. Nr.29 / Nejlevnější knihy
Port Culinaire. Nr.29

Kód: 02611195

Port Culinaire. Nr.29

Autor Thomas Ruhl

Inhalt:§Peru Land der Gegensätze§Neue Andenküche Voll. ll Virgilio Martinez§Avantgarde: Jürgen Dollase über Moshik Roth & Samhoud places§Snow White St. Moritz Gourmet Festival. Rezepte von Markus Rose & Rolf Fliegauf§Das orientali ... celý popis

484

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Port Culinaire. Nr.29

Nákupem získáte 48 bodů

Anotace knihy

Inhalt:§Peru Land der Gegensätze§Neue Andenküche Voll. ll Virgilio Martinez§Avantgarde: Jürgen Dollase über Moshik Roth & Samhoud places§Snow White St. Moritz Gourmet Festival. Rezepte von Markus Rose & Rolf Fliegauf§Das orientalische Tagebuch. Mit der MS Europa 2 unterwegs in mediterranen und arabischen Gewässern.§Rezepte von Nils Jorra und Martin Ohlemann§Miele Tafelkünstler: Zauberlehrling Axel Heldmann Kochschule Stuttgart§Enrico Hirschfeld, Gewinner des Hot or Not Awards 2013. Thema Fjordforelle§Alaska Eskimos. Die Fischerei der Inupiat The last Frontier Vol. III§Snowcrab, Black Cod und Keta-Kaviar von Christian Sturm-Willms, Christian Bau und Christopher Wilbrand§Alexander Gläsel, Gewinner des Bauknecht Nachwuchspreises 2013§Auf alten Weinpfaden in Niederösterreich Part Three Wagram und Reisetbauer Brände§Ralf Bos das neue kulinarische Alphabet. C wie Chandra Kurt, Schweizer Weine von Weltruf§Alternative zum Wein oder die bessere Wahl, Sommelier dieser Ausgabe: Peter H. Müller §Zeitreise zum Urvater der Nouvelle Cuisine, Evert Kornmayer§Gast-Autor in dieser Ausgabe: Hanjo Wimmeroth

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken

484

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: