Pigments in Vegetables / Nejlevnější knihy
Pigments in Vegetables

Kód: 02180541

Pigments in Vegetables

Autor Jeana Gross

Vegetables contain several classes of pigments: the green chlorophylls; the yellow, orange, and red carotenoids; the red, blue, or violet anthocyanins; andthered-violet betalains. Thisbookcoversthechlorophyllsandthecarot enoids, t ... celý popis

6549


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-15 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Pigments in Vegetables

Nákupem získáte 655 bodů

Anotace knihy

Vegetables contain several classes of pigments: the green chlorophylls; the yellow, orange, and red carotenoids; the red, blue, or violet anthocyanins; andthered-violet betalains. Thisbookcoversthechlorophyllsandthecarot enoids, the two chief classes of vegetable pigments, and is the first major compilationofthis kind. Structure, physical and chemical properties, and analytical methods, in cluding special methods adapted for certain vegetables, are discussed first, and are then followed by a discussion of physiological and biochemical as pects, including location, biosynthesis, and biochemical changes during plant developmentand senescence. Both pigment classes have extremelyimportant biological functions. The chlorophylls are of paramount importance in photosynthesis. The carot enoids, besides their photofunction, have a highly significant role in nutri tion. Someofthem havevitaminA value and, possibly, a rolein the preven tion of human cancer. The chlorophyll distribution table includes all ofthe currentlyavailable quantitativedataonvegetables. The discussion of carotenoid distribution describes the unique carot enoids found invegetablesandincludesqualitativeandquantitativedistribu tion tables for the most common vegetables. These tables summarize all of the publisheddata to date, but they are far from complete. However, appli cationofrecentlyavailabletechniques should fill theenormousgaps, update old data, and permit an accurate assessment of the vitamin A value of the food. Suchcompletedatawould also make it possible to usecarotenoid dis tributioninthetaxonomyofvegetables. The presentations of pigment distribution also consider the changes in pigmentcontentduring storageand processing. Thebookalsoincludesapresentationoffactors affectingpigmentsynthe sis in vegetables (e.g., phytohormones) and environmental factors (e.g., light, temperature), as well as fertilizers and pesticides.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Life sciences: general issues

6549

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: