Physiology of Taste / Nejlevnější knihy
Physiology of Taste

Kód: 04253774

Physiology of Taste

Autor Jean Brillat-Savarin

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

463


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Physiology of Taste

Nákupem získáte 46 bodů

Anotace knihy

The classic text on food, eating, cooking and more, from 1825. Examines the eroticism of the truffle and the financial influence of the turkey in the 19th century.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Science: general issues Popular science

463

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: