Physiologie des Geschmacks oder Betrachtungen über das höhere Tafelvergnügen / Nejlevnější knihy
Physiologie des Geschmacks oder Betrachtungen über das höhere Tafelvergnügen

Kód: 01521673

Physiologie des Geschmacks oder Betrachtungen über das höhere Tafelvergnügen

Autor Jean A. Brillat-Savarin

Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über die Physiologie des Geschmacks arbeitete er 25 Jahre lang. Brillat-Savarins Werk ist ein Kompendium literarischen, philosophischen und ... celý popis

310


Skladem u dodavatele
Odesíláme do 4 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Physiologie des Geschmacks oder Betrachtungen über das höhere Tafelvergnügen

Nákupem získáte 31 bodů

Anotace knihy

Unsterblich wurde Brillat-Savarin in seiner Eigenschaft als Feinschmecker. An seinem Buch über die Physiologie des Geschmacks arbeitete er 25 Jahre lang. Brillat-Savarins Werk ist ein Kompendium literarischen, philosophischen und leiblichen Genusses.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken Allgemeines, Lexika, Tabellen

310

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: