Optimization of Bio-Ethanol Production From Pea Hulls and Banana Peels / Nejlevnější knihy
Optimization of Bio-Ethanol Production From Pea Hulls and Banana Peels

Kód: 09299782

Optimization of Bio-Ethanol Production From Pea Hulls and Banana Peels

Autor Ram Krishna Pandey, Mohammad Mohsin

Enzymatic saccharification and fermentation study was conducted in two steps to produce bio-ethanol from pea hulls and banana peels. In second effect of fermentation on pH, reducing sugar and bio-ethanol estimation was studied. Th ... celý popis

1307


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Optimization of Bio-Ethanol Production From Pea Hulls and Banana Peels

Nákupem získáte 131 bodů

Anotace knihy

Enzymatic saccharification and fermentation study was conducted in two steps to produce bio-ethanol from pea hulls and banana peels. In second effect of fermentation on pH, reducing sugar and bio-ethanol estimation was studied. The parameters considered in first step were incubation temperature (40°C) cellulose enzyme concentration (0.06ml/g slurry), time of treatment (48 h) and temperature (40°C). Inoculation level (4, 6, 8, 10 and 12 %), pH (4) and Time (36, and 48h) were used during fermentation. All the independent variables i.e. fermentation time, inoculation level and slurry ratio had significant effect on bio-ethanol yield. The optimum values of independent variables i.e inoculation time, inoculation level and slurry ratio to obtain minimum pH values are 43.6598 hr, 5.2675% and 47.2184% respectively To obtain maximum bio-ethanol yield the optimum values of inoculation time, inoculation level and slurry ratio are -80.892 hr, 10.94% and 633.7211% respectively. The optimum values of independent variables i. e inoculation time, inoculation level and slurry ratio to obtain minimum reducing sugar are 57.6462 hr, 9.9173% and -79.7462% respectively.

Parametry knihy

1307

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: