Kód: 00073993
Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP. Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení. Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování.
Zařazení knihy Knihy v češtině Učebnice a odborná literatura Zákony, předpisy, normy Předpisy pro podnikání
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )