MF1090_1: Recepción y lavado de servicios de catering / Nejlevnější knihy
MF1090_1: Recepción y lavado de servicios de catering

Kód: 45249040

MF1090_1: Recepción y lavado de servicios de catering

Autor S.A. DE C.V., DESARROLLOS DIDÁCITCOS

Conocer cómo se realiza el manejo de residuos y desperdicios procedente de servicios de catering en la zona de lavado. Conocer cómo se eliminan los residuos correctamente y se realizar el control de plagas. Conocer cómo se realiza ... celý popis

921

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize MF1090_1: Recepción y lavado de servicios de catering

Nákupem získáte 92 bodů

Anotace knihy

Conocer cómo se realiza el manejo de residuos y desperdicios procedente de servicios de catering en la zona de lavado. Conocer cómo se eliminan los residuos correctamente y se realizar el control de plagas. Conocer cómo se realiza la limpieza y desinfección en la manipulación y clasificación de residuos procedentes del servicio de catering en la zona de lavado. Conocer los riesgos para la salud y las enfermedades que pueden aparecer derivados de una incorrecta manipulación de residuos alimentarios. Conocer los factores, materiales y aplicaciones de salud e higiene personal. Saber qué son y para qué se utilizan el Sistema de Análisis, Peligros y Puntos Críticos de Control (APPCC) y las Guías de Prácticas Correctas de Higiene (GPCH).HOTR0308 OPERACIONES BÁSICAS DE CATERING

Parametry knihy

921

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: