Meat Smoking And Smokehouse Design / Nejlevnější knihy
Meat Smoking And Smokehouse Design

Kód: 04183609

Meat Smoking And Smokehouse Design

Autor Stanley Marianski

This complete reference on curing, smoking, and cooking meats delivers the technical know-how behind preparing meats and sausages, explaining differences between grilling, barbecuing, and smoking. The sections on smokehouse design ... celý popis

478


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Meat Smoking And Smokehouse Design

Nákupem získáte 48 bodů

Anotace knihy

This complete reference on curing, smoking, and cooking meats delivers the technical know-how behind preparing meats and sausages, explaining differences between grilling, barbecuing, and smoking. The sections on smokehouse design include more than 250 construction diagrams and photos.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cooking with specific gadgets

478

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: