Math Principles for Food Service Occupations / Nejlevnější knihy
Math Principles for Food Service Occupations

Kód: 09496051

Math Principles for Food Service Occupations

Autor Anthony J Strianese, Pamela P Strianese

MATH PRINCIPLES FOR FOOD SERVICE OCCUPATIONS, 6E stresses the direct relevance of math skills in the food service industry while teaching the basic math principles that affect everything from basic recipe preparation to managing f ... celý popis

4013

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Math Principles for Food Service Occupations

Nákupem získáte 401 bodů

Anotace knihy

MATH PRINCIPLES FOR FOOD SERVICE OCCUPATIONS, 6E stresses the direct relevance of math skills in the food service industry while teaching the basic math principles that affect everything from basic recipe preparation to managing food and labor costs in a restaurant operation. All the mathematical problems and concepts presented are explained in a simplified, logical, step-by-step manner. New to this edition, illustrations in full color add visual appeal to the text and help culinary students to master important concepts. Now in its 6th edition, this book demonstrates the importance of understanding and using math concepts to effectively make money in this demanding business. Part 1 explains how to use the calculator. Part 2 reviews basic math fundamentals. The following parts address math essentials and cost controls in food preparation and math essentials in food service record keeping, while the last part of the book concentrates on managerial math. New topics to this 6th edition include controlling beverage costs; clarifying and explaining the difference between fluid ounces and avoirdupois ounces; and an entire new section on yield testing and how to conduct these tests. There are new methods using helpful memory devices and acronyms to help readers remember procedures and formulas, such as BLT, NO, and the Big Ounce. New strategies and charts are also shown and explained on how to use purchases in order to control food and beverage costs and how transfers affect food and beverage costs. In addition, sections have been added on how to control costs using food (or liquor, or labor) cost percentage guidelines. The content in MATH PRINCIPLES FOR FOOD SERVICE OCCUPATIONS, 6E meets the required knowledge and competencies for business and math skills as required by the American Culinary Federation.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Service industries

4013

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: