Lost Ski Areas of the White Mountains / Nejlevnější knihy
Lost Ski Areas of the White Mountains

Kód: 12343288

Lost Ski Areas of the White Mountains

Autor Jeremy K. Davis, Glenn Parkinson

The White Mountains of New Hampshire are world renowned for the array of skiing opportunities offered to every skier, from beginner to gold medal Olympian. Today over a dozen resorts entice tourists and locals each year with their ... celý popis

539


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 12-17 dnů

Potřebujete více kusů?Máte-li zájem o více kusů, prověřte, prosím, nejprve dostupnost titulu na naši zákaznické podpoře.


Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Lost Ski Areas of the White Mountains

Nákupem získáte 54 bodů

Anotace knihy

The White Mountains of New Hampshire are world renowned for the array of skiing opportunities offered to every skier, from beginner to gold medal Olympian. Today over a dozen resorts entice tourists and locals each year with their well-manicured trails, high-speed lifts and slope-side lodging. But scattered throughout this region, the ghosts of former ski areas can still be found. In the White Mountains alone, sixty ski areas have closed since the 1930s. Author Jeremy Davis has compiled rare photographs, maps and personal memories to ensure that these beloved ski outposts, cherished by generations of skiers, are given recognition for transforming the White Mountains into a premier ski destination.

Parametry knihy

539



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: