Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Kód: 00073399

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor Konrád Kendík

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

620

Původní cena: 884 Kč

Ušetříte 264 Kč


Skladem u dodavatele
Odesíláme do 2 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Nákupem získáte 62 bodů

Anotace knihy

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve slovenštině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Ostatní kuchařky a nápoje

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

620

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3538 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: