Introduction to Soil Chemistry - Analysis and Instrumentation, Second Edition / Nejlevnější knihy
Introduction to Soil Chemistry - Analysis and Instrumentation, Second Edition

Kód: 02179034

Introduction to Soil Chemistry - Analysis and Instrumentation, Second Edition

Autor Alfred R Conklin

Soil is the most complicated of materials and an essential element to life. Now in a new second edition, Introduction to Soil Chemistry provides professionals with the background they need to analyze soil, interpret their findin ... celý popis

3835


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Introduction to Soil Chemistry - Analysis and Instrumentation, Second Edition

Nákupem získáte 384 bodů

Anotace knihy

Soil is the most complicated of materials and an essential element to life. Now in a new second edition, Introduction to Soil Chemistry provides professionals with the background they need to analyze soil, interpret their findings, and develop new analytical methods for soil. A valuable resource for soil scientists confronting soil analyses that appear to be incorrect or do not work, the updated edition includes new coverage on soil sampling and storage, direct and indirect measurements in soil chemistry, and extraction of organics and inorganics.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Earth sciences, geography, environment, planning Earth sciences Geology & the lithosphere

3835

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: