HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA / Nejlevnější knihy
HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

Kód: 20412309

HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

Autor VICENT MARQUES

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacionshistòriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes,comtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet deviure en unes terres amb un passat ... celý popis

1215

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

Nákupem získáte 122 bodů

Anotace knihy

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacionshistòriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes,comtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet deviure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiquessemblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines delmón, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des dela mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris imanuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat laseva vida a compendiar la història d?aquesta cuina.En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes desalses, d?aperitius, d?ensalades i de sopes que ens expliquen, nonomés com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic,literari i cultural d?uns plats i d?unes receptes que conformen elcorpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i delsPaïsos Occitans.

Parametry knihy

1215



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: