Higiene Alimentaria en Centros / Nejlevnější knihy
Higiene Alimentaria en Centros

Kód: 13186372

Higiene Alimentaria en Centros

MÓDULO 1: Higiene Alimentaria TEMA 1. Alimentación y Nutrición TEMA 2. Salud y Hábitos Alimentarios TEMA 3. Clasificación y Estudios de los Alimentos TEMA 4. Almacenamiento y Conservación de los Alimentos TEMA 5. Elaboración de Di ... celý popis

657

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Higiene Alimentaria en Centros

Nákupem získáte 66 bodů

Anotace knihy

MÓDULO 1: Higiene Alimentaria TEMA 1. Alimentación y Nutrición TEMA 2. Salud y Hábitos Alimentarios TEMA 3. Clasificación y Estudios de los Alimentos TEMA 4. Almacenamiento y Conservación de los Alimentos TEMA 5. Elaboración de Dietas TEMA 6. Intoxicaciones Alimentarias TEMA 7. La Alimentación como Elemento Educativo TEMA 8. Normas Generales en la Manipulación de Alimentos Solucionarios Testá Anexos Glosario Bibliografía

Parametry knihy

657

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: