Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner / Nejlevnější knihy
Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner

Kód: 18755725

Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner

Autor U S Dept Of Agriculture

This special edition of "Home Canning of Meats and Seafood" was written by the U.S. Department of Agriculture, and first published in 1919. This century-old USDA book on home-canning your own meat and seafood contains tips and can ... celý popis

224


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Handy Guide For Pork Butchers, Bacon Curers and Sausage Makers: Canning Meats With The Steam Pressure Canner

Nákupem získáte 22 bodů

Anotace knihy

This special edition of "Home Canning of Meats and Seafood" was written by the U.S. Department of Agriculture, and first published in 1919. This century-old USDA book on home-canning your own meat and seafood contains tips and canning recipes, and covers s

Parametry knihy

224

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: