Handbook of Nutrition, Diet and the Eye / Nejlevnější knihy
Handbook of Nutrition, Diet and the Eye

Kód: 02506269

Handbook of Nutrition, Diet and the Eye

Autor Victor Preedy

The Handbook of Nutrition, Diet and the Eye is the first book to thoroughly address common features and etiological factors in how dietary and nutritional factors affect the eye.§The ocular system is perhaps one of the least studi ... celý popis

3946

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Handbook of Nutrition, Diet and the Eye

Nákupem získáte 395 bodů

Anotace knihy

The Handbook of Nutrition, Diet and the Eye is the first book to thoroughly address common features and etiological factors in how dietary and nutritional factors affect the eye.§The ocular system is perhaps one of the least studied organs in diet and nutrition, yet the consequences of vision loss can be devastating. One of the biggest contributors to complete vision loss in the western hemisphere is diabetes, precipitated by metabolic syndrome. In some developing countries, micronutrient deficiencies are major contributory factors to impaired vision. However, there are a range of ocular defects that have either their origin in nutritional deficiencies or excess or have been shown to respond favorably to nutritional components. The eye from the cornea to the retina may be affected by nutritional components. Effects may be physiological or molecular. §This book represents essential reading for nutritionists, dietitians, optometrists, ophthalmologists, opticians, endocrinologists, and other clinicians and researchers interested in eye health and vision in general.§Saves clinicians and researchers time in quickly accessing the very latest details on a broad range of nutrition, ocular health, and disease issues §Provides a common language for nutritionists, nutrition researchers, optometrists, and ophthalmologists to discuss how dietary and nutritional factors, and related diseases and syndromes affect the eye §Preclinical, clinical, and population studies will help nutritionists, dieticians, and clinicians map out key areas for research and further clinical recommendations

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

3946

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: