Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology / Nejlevnější knihy
Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Kód: 10045653

Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Autor Romain Jeantet, Thomas Croguennec, Dr. Pierre Schuck, Gerard Brule

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expect ... celý popis

4972


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Nákupem získáte 497 bodů

Anotace knihy

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products;

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Earth sciences, geography, environment, planning The environment Environmental management

4972

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: